Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τι να αποφύγεις μπροστά στο αγόρι σου.



Να σκαλίζεις ένα πιάτο πριν φας. Υποτίθεται σε έχει ενημερώσει για αυτό το τραπέζι, άρα σίγουρα δεν έφαγες πριν 2 ώρες (ελπίζω δηλαδή), οπότε σίγουρα πεινάς. Το να σκαλίζεις το πιάτο σου δείχνεις ότι δεν έχεις και πολύ όρεξη, αλλά βαρεμάρα, κάτι.. που δεν θέλεις να σκεφτεί ο καλός σου! Άσε που αν δε σε ήξερε θα νόμιζε ότι έπεσε σε ανορεξική! 

Δεν βγάζεις το κινητό σου από την τσάντα σου με το που καθίσεις στο τραπέζι, αν είναι δυνατόν μην το βγάλεις καθόλου. Έτσι, δείχνεις ότι παίρνεις τον συνομιλητή σου στα σοβαρά.  

Να ορμάς για το αλάτι ή για κάποια πιατέλα όταν αυτά δεν βρίσκονται κοντά σας.  

Να σερβίρεις στον εαυτό σου μια τεράστια μερίδα από ένα φαγητό που λατρεύεις ή να ψάχνεις για τα κομμάτια που σου αρέσουν πιο πολύ, αφήνοντας ελάχιστο για τους  άλλους. 

Αν υπάρχει καθρέφτης στο χώρο και αντανακλάται η εικόνα σου, μην κοιτάζεις συνεχώς τον εαυτό σου. Είναι εκνευριστικό και δείχνει άτομο κομπλεξικό με τικ.    

Να σκαλίζεις τη μύτη σου. Σε όλους έχει τύχει, και όλοι μας το έχουμε κάνει. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να το κάνεις σε δημόσια θέα, ειδικά μπροστά στον καλό σου, ακόμα κι αν πεις τη γνωστή φράση "με τρώει ή μύτη μου". Τίποτα δεν σε "τρώει", απλά εσύ "τρώγεσαι" να γίνεις λίγο ρεζίλι!  

Να φυσάς τη μύτη σου δυνατά. Το να την φυσάς διακριτικά, δεν είναι κακούργημα, αλλά όταν το φύσημα με τις μύξες ακούγεται ακόμα και σε 2-3 τραπέζια πιο πέρα είναι αηδία.  

Να ρεύεσαι. Προσπάθησε να καταπιείς τον αέρα και κράτα διακριτικά το πετσετάκι μπροστά από το στόμα σου (αυτό που έχεις στα πόδια σου).  

Να ξύνεσαι μανιωδώς... Όσο κι αν το θες. Το καλύτερο για μια γυναίκα είναι να χαϊδεύει αυτά τα σημεία (πχ χέρια, ώμους, πόδια) μέχρι να περάσει η φαγούρα. Είναι πιο προκλητικό αλλά και γυναικείο όπως και να το κάνεις!  

Να πιεις πολύ και να χάσεις τον έλεγχο. Δε θέλεις να βρεθείς στη δύσκολη θέση, αυτός να σου κάνει πρόταση γάμου και εσύ να χασκογελάς σαν να είσαι σε κωμωδία, ούτε να καταπιείς το δαχτυλίδι που έφερε ο σερβιτόρος στο τελευταίο ποτήρι σαμπάνιας.   

Read more at http://www.mylady.gr/arthra/2012/11/28-10-egklimata-pou-apofeugeis-se-koini-thea-kai-eidika-mprosta-sto-agori-sou/#QCxBTzPBCPXUEj4o.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου